Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kandallók kazánok cserépkályha képes leírás - Építő anyag kereskedelem.tlap.hu
részletek »

Kandallók kazánok cserépkályha - Építő anyag kereskedelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoanyagkereskedelem.tlap.hu » Kandallók kazánok cserépkályha
Keresés
Találatok száma - 14 db
Borbála Kandalló

Borbála Kandalló

Hogyan válasszam ki az igazit? Kandalló vagy kályha? A Kandallóm légfűtéses vagy vízfűtéses legyen? A Kandallóm tüzelőanyaga fa vagy pellet legyen? A Kandallóm stílusa klasszikus-rusztikus-vagy modern legyen? A Kandallóm burkolatának anyaga kő, márvány, tégla, csempe, vagy festett vakolt legyen? Rendszerint sokkal több variáció lehetséges, mint azt, az első pillanatban gondolnánk. A lehetőségek és az elképzelések valóra váltásában kérje szakembereink tanácsát! Cégem az ingyenes helyszíni felmérésen , az Ön otthonában beszéli át, mi az ami oda megtervezhető és megépíthető. Kandallóépítéssel már több mint húsz éve foglalkozom. Borbála Kandalló néven 2006-ban nyitottuk meg bemutatótermünket Oroszlányban. Üzletünkben megvásárolhatók a különféle kandalló tűzterek, mobil vízteres kandallók, kályhák, kiegészítők, elektromos kandalló tűzterek, pelletes fűtőberendezések és a kandalló építéshez használt tűzálló anyagok. Több európai kandalló gyártó cég EdilKamin, Supra, Seguin, Spartherm, BeF, SVT-Wamsler, Kobok, termékeit kínáljuk vevőinknek. Mindemellett láthatóak életnagyságban felépítve a különböző kandalló stílusoknak megfelelő kandalló burkolatok. Látható rusztikus burkolat, faragott márvány burkolat, csempe burkolat, modern kandalló és cserépkályha egyaránt. Kandallóinkat építjük az Ön igényeinek megfelelően, belsőépítészek tervei, katalógusok képei és saját ötleteink alapján.

Csáktornyai kandalló Győr

Csáktornyai kandalló Győr

Csáktornyai Csaba vagyok, vállalkozóként 1990 óta foglalkozom cserépkályha, kandalló, bel és kültéri kemence tervezésével és kivitelezéssel. Minden esetben nagy gondot forditunk arra, hogy a vevő elképzléseihez igazodva, az otthon stilusával harmonizáló kályha készüljön és tartós része legyen otthonának. Termékeink készülhetnek, kályhacsempéből, samott téglából, márványból, gránitból, mészkőből, téglából és egyéb hőálló anyagból. A forgalmazott égéstereink, lehetnek központira fűtésre köthetők, légfűtésűek, öntvény vagy samottbélésűek. Bemutatótermünkben több száz fotó és bemutató kandallók segit Önnek a megfelelő készülék kiválasztásában. Az épitések során csak a megfelelő minőségű hőálló alapanyagokat használom, amely feltétele a megbizható mükődésnek és a hosszú élettartamnak. Főbb tevékenységeink: Kandallók Cserépkályh ák Kül és beltéri kemencék, tervezése kivitelezése garanciával Központifűtésrendszerre rásegítő tűzterek, hőlégfűtésű ventillátor rásegítésű tűzterek. Forgalmazott tűztereink: Segun Kratki Bef Kandall ók, cserépkályhák, kemencék kivitelezése garanciával. Kandallótűztérbetétek, légfűtéses tűzterek ventillátoros rásegítéssel, központifűtésre köthető tűzterek, kandallóburkolatok, szellőzőrácsok forgalmazása. Cserépkályhacsempék, nagy színválasztékban. Látogasson el bemutatótermünkbe: 9023, Győr Álmos. u. 10. elérhetőség: 0036306404492

Cserépkályha, kandalló készítés

Cserépkályha, kandalló készítés

Kandalló, cserépkályha, téglakályha? Keressen fel minket, és nem fog csalódni! Rengetegen döntenek úgy, hogy az említett tüzelőberendezések valamelyikét választják otthonukba, mi pedig arra vállalkoztunk, hogy realizáljuk az elképzeléseket, kézzel foghatóvá tegyük a vásárlói ötleteket. Tekintse meg képekkel illusztrált weblapunkat, ahol megtalálja elérhetőségeinket. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi segítünk! A helyszínen megvizsgáljuk a készítendő kályha helyét, kikalkuláljuk a lehetséges méreteit, majd egy gondos tervezőmunka eredményeként felállítjuk otthonában a várva várt kandallót, kályhát.

Egyedi kandalló készítés - Mnull Kandalló

Egyedi kandalló készítés - Mnull Kandalló

A kandalló nem csak egy használati tárgy, és a vásárlók többsége nem csak azért dönt a kandalló mellett hogy fűtsön vele, hanem hogy gyönyörködjön a lángok játékában és díszítse vele otthonát. A kandallóink egyedisége abban rejlik, hogy a termék kínálatunkat több száz féle európai gyártású tűztérbetét és a változtathatóságuknak köszönhetően megszámlálhatatlan kandallóburkolat teszi ki, melyek többségben hazai gyártásúak nemzetközi alapanyagokkal. A bemutatott kőburkolatok mind természetes kövek: mészkő, márvány, gránit stb. A faperemek tölgyfából készülnek ettől csak a megrendelő kifejezett kérésére térünk el. Üzletemben további információkkal illetve kiállított kandallókkal, tűzterekkel valamint kiegészítőkkel találkozhat (szellőzőrácsok, kandallótisztító szettek).

Fűtés Üzletház Bt

Fűtés Üzletház Bt

Engedje meg, hogy egy pár sorban bemutassuk cégünk működését, és a jövőbeni célunkat. A Fűtés-Üzletház Bt. 1999-ben családi vállalkozásként kezdte el tevékenységét, megcélzott terület a víz-, szennyvíz-, gáz-, fűtésszerelési anyagok kiskereskedelme volt. Mára ez a kereskedelmi kör a légtechnikai, klímatechnikai és napkollektoros rendszerek szerelési anyagával bővült. 2003-tól épületgépészeti tervezéssel is foglalkozunk. Jövőbeli célunk Makó és térségének, valamint a határ közeli román településeknek minél teljesebb épületgépészeti kiszolgálása. Az új technológiák valamint a megújuló energiákra épülő éületgépészeti rendszerek megismertetése és elterjesztése. Áruválasztékunkra jellemző, hogy minden megcélzott épületgépészeti szakterületen komplett rendszerrel tudjuk Önt kiszolgálni, a készüléktől az utolsó csavarig. A széles áruválasztékra jellemző még, hogy közel 5000 fajta termék található raktáron. Mind a vezető európai és hazai gyártók termékeit forgalmazzuk. Az általunk forgalmazott árucsoportok garantáltan szabályoknak, előírásoknak megfelelően bevizsgált termékek. Vásárlóinknak mindig megbízható minőségű és műszaki hátterű termékeket prezentálunk elérhető áron. Üzletünkben kollegáink szakszerű tájékoztatást nyújtanak minden kedves vásárlónk részére.

Hirdetés
Kandalloshop

Kandalloshop

Online üzletünk több éves fűtéstechnikai tapasztalatunk alapján jött létre. Székhelyünk a szlovák határ menti Dunaszerdahely középpontja, immár 2000 óta. Az elmúlt időszakban számos kandalló létesítményt építettünk, megoldásaink hangsúlyt adnak a legújabb technológiai trendeknek, modern és ízléses kivitelezésnek. Bemutatótermünkben több mint 50 komplett kiállított kandallóval, kályhával, széles választékkal és segítőkész, magyarul beszélő eladókkal várjuk kedves vevőinket 140 m?-en. Kérdéseivel forduljon hozzánk boltunkban személyesen ( Poľná 4381/8, Dunajská Streda) hétköznap 8-18 óra, szombaton 8-12 óra között, telefonon, ( 421 907 985 740), vagy e-mailben (azdesign.hu@gmail.com).

Kaszalakályha

Kaszalakályha

Csak álmodja meg cserépkályháját, a kivitelezést mi vállaljuk a tervezéstől egészen a kályha kész állapotáig. Hogy könnyedén választhasson, ajánlom figyelmébe az általunk készített cserépkályha típusok néhány fotóját. Hátha talál közöttük, olyat ami elnyeri tetszésüket. A cserépkályha építés során leggyakrabban felmerülő kérdésekre honlapunkon talál választ - kaszalakalyha.hu Miért érdemes a cserépkályha építés mellett dönteni? -cserépkályhával jóval olcsóbban fűthetünk mint bármi mással. -nem függ az ember szolgáltatói szeszélytől, ha nincs áram vagy gáz akkor is melegen lehet tartani lakásunk. -a fa megújuló energiaforrás ezért környezetbarát. -egy jó cserépkályha építés után a káros anyag kibocsátás lecsökken -a cserépkályha nemcsak sugárzó hőt és áramló meleget állít elő, hanem a tűz látványa, jellegzetes illata melegséget visz otthonába, családi életébe Milyen cserépkályhát építtessünk? Először is meg kell fontolnunk, hogy a fa égésével járó illat, látvány, hanghatásra és a velejáró favágásra, fahordásra, hamuzásra van szükségünk és időnk. Ami napi szinten kb.10 perc, vagy a kényelme fontosabb. Utóbbi esetben válasszon gázüzemű cserépkályhát. Ezeknél a tüzelő ajtóra felfogatott termosztát vezérlésű égőfej helyettesíti a fa égését. Fatüzelésű cserépkályha esetén figyelembe kell vennünk, hogy csak fűtésre, csak látványelemnek vagy e két dolog kombinációjaként használnánk.

KeramikArt Kft

KeramikArt Kft

A KeramikArt Kft.- az egyedi cserépkályhák és kandallók építéséhez szükséges csempe gyártására szakosodott. A nagyméretü kerámiák modern cserépkályhák és kandallók kivitelezését segítik elö. Saját porcelánfestö, és mintázó mühelyünk elsö osztályú tradicionális, és rusztikus kályhák dekorálását teszi lehetövé. A KeramikArt most Magyarországon is értékesíti a csúcsminöségü termékeit. Az öntött technológíával gyártott kályhacsempe lehetövé teszi, hogy bárki a web-oldalunkon található csempeajánlatunkból megrendelje a kályhájához szükséges csempemennyiséget. Pécsen, Pécsbányatelepen a Rákos Lajos u.27 sz. alatti bemutatótermünkben 13 saját építésü és tervezésü cserépkályhát, kandallót, valamint egyedi épületkerámiát tekinthet meg a kedves érdeklödö. Szeretettel várunk minden látogatót, bármilyen messziröl érkezzék is. Kínálatunk egyedülálló Magyarországon, ezért hosszabb utat is érdemes megtenni leendö ügyfeleinknek.Mindazonálltal javasolnánk egy rövid telefonos egyeztetést a látogatás elött, hiszen munkatársaink elfoglaltsága miatt elképzelhetö, hogy éppen nem áll senki rendelkezésre.A komoly érdeklödöknek javasoljuk továbbá, hogy hozzanak magukkal saját tervrajzokat, szükség esetén egy skicc is megfelel a méretek megjelölésével. Fontos, hogy a tervezö tisztában legyen a megrendelö elképzeléseivel, illetve a kályha leendö környezetével.

MAT Kerámia Kft. Egyedi cserépkályha és kandalló

MAT Kerámia Kft. Egyedi cserépkályha és kandalló

Cégünk kétszer égetett, öntött, minőségi cserépkályha és kandalló idomokat állít elő, az Európai Unióból származó alapanyagokból. Fő tevékenységünk a kályhacsempegyártás, amelyet több éves tervezői, fejlesztői és gyártási tapasztalatra alapoztunk. A termékek folyamatos jó minőségének és az aktuális trendeknek megfelelő esztétikai megjelenés biztosítása érdekében Németországból importált fehér agyaggal és megbízható spanyol, olasz és portugál alapanyaggyártó cégek mázaival dolgozunk. Széles forma- és színválasztékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Jelenleg több, mint 150 kályhacsempeformát gyártunk a klasszikustól a modernig széles választékban, közel 90 színben, amelyeket folyamatosan bővítünk az igényeknek megfelelően. Cégünk a gyártáson kívül cserépkályha és kandalló tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik. A helyszíni felmérést és az árajánlat készítését ingyen elvégezzük Önnek az ország egész területén, de természetesen, csak ha a kályhacsempét is megrendelheti tőlünk. A fentiek mellett foglalkozunk a cserépkályha és kandalló építéséhez alkalmazható kályhaajtó, tűztérbetét, samott termék és egyéb kiegészítő forgalmazásával is. Márkaképviseletek: GEMINO Kft 6000 Kecskemét, Felsőszéktó u. 138/B Tüzépker Kft 4030 Debrecen, Diószegi út 3-5 Sugo-Kerámia Kft 6500 Baja, Dózsa György u. 133

Hirdetés
Móró Kandalló

Móró Kandalló

Vállalkozásunk a Móró Kandalló Kft. már 20 éves múltra tekint vissza. Fő tevékenységünk a kandalló,kandalló sütő, mészkő kandallóburkolat, kemence, füstdob, antikolt fapárkány gyártása különböző színben és formában. Továbbá foglalkozunk még cserépkályha,vakolt kályha építésével. Tagja vagyunk a MACSOI-nak és már az előd szervezetében is tevékenykedtünk. Munkáinkban a minőséget, képviseljük. Nézze meg az elmúlt 20 év munkáit honlapunkon és néhányat bemutatótermünkben. Méretre gyártunk biokandallóhoz kandalló keretet többféle színben és formában. Komoly viszonteladói körrel rendelkezünk ezeken a területeken. Kandallók,kandalló burkolatok, kandalló sütők, kemence betétek, tűzterek, színminták megtekinthetők, megnézhetők budapesti bemutatótermünkben.

Napkorszak

Napkorszak

Hazánk jelenlegi energia gazdálkodása szinte teljes egészében a fosszilis energiahordozókon alapszik. Ez annak ellenére van így, hogy Magyarország igen kevés ásványi anyag kinccsel rendelkezik, ezért jelentős importra szorul. Mindez súlyos dollár milliárdokba kerül, amiket mind a háztartásoknak kell megfizetniük áramdíj, gázár, üzemanyag költség vagy egyéb kiadások formájában. De ennek szerencsére nem kell mindig így lennie. Az emberiség jelenlegi, évi energiafogyasztását a Nap egy órányi energiakibocsátása teljes egészében fedezi. Az egy négyzetméterre jutó átlag teljesítmény 1000W, és Magyarország rendkívül kedvező helyzetben van földrajzilag, hogy ezt az ingyenes energiát felhasználja. Cégünk, a Napkorszak Kft., célja az, hogy minél szélesebb körben elterjessze a tudatos energiagazdálkodás fontosságát, és hogy megoldást adjon arra, miként lehet a mind drágább hagyományos energiaforrásokat kiváltani egyre olcsóbb, s teljes egészében környezetbarát energia termelő eszközökre. Hisszük, hogy a napenergia s az ebből származó egyéb energiák - szélenergia, hőenergia, stb. - jelentik a gyógyírt mindazon bajokra, melyeket az energiaválság és a gazdasági válság okozott, s melyeket mindannyian a bőrünkön érzünk, nap mint nap. Társaságunk kiváló minőségű termékekkel és szaktanácsadással áll mind magánszemélyek, mind közületek, önkormányzatok, vállalkozások és vállatok rendelkezésére. Fo

Prity Kandalló

Prity Kandalló

Minőségi és esztétikus kandallót szeretne otthonába? Válassza a Prity Hungary Kft. szolgáltatásait, mely sok éves tapasztalattal és professzionális megoldásokkal áll megrendelői, ügyfelei szolgálatában. Vállalkozásunk kandallók, vízteres kandallók, kandallókályhák gyártásával, kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg kandallóink! Tekintse meg áraink, és katalógusunk, melyben megtalálhatók újdonságaink is! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése lenne hozzánk, keressen meg minket a honlapon megadott elérhetőségeken! Kérjen árajánlatot még ma tapasztalt kollégáinktól, akik segítenek megvalósítani igényeit!

Technikal Tüzeléstechnikai Kft

Technikal Tüzeléstechnikai Kft

26 komplett kiállított kandallóval, széles választékkal és segítőkész, hozzáértő eladókkal várjuk kedves vevőinket 140 négyzetméteres bemutatótermünkben. Ez az ismertető néhány hazai gyártású kandallót mutat be. Természetesen az Ön elképzelése szerint egyedi kandalló tervezését, építését is vállaljuk. Nyugodtan gondolkodjanak merészen, a kandalló a hagyományos falhoz és sarokba építetten kívül lehet pl.: térbe állított, térelválasztó hatású, oldalüveges kandalló is. Kémény hiánya illetve nem megfelelő elhelyezkedése esetén is tudunk megoldással szolgálni. A kandalló burkolóanyaga lehet: márvány, mészkő, gránit, kályhacsempe, terméskő, stb., gazdag szín-, forma- és anyagválasztékban. Többségben, a gyakorlatban is jól bevált kiemelkedő minőségű, esztétikus francia öntöttvas tűzterek beépítését végezzük. Ezen tűztérbetétek hatásfoka a 75%-ot is eléri, teljesítményük 7-30 kW-ig terjed, amivel 160-350 lm3 helyiségek is kifűthetők, aránylag kevés tűzifa felhasználásával (kellemes és hasznos kiegészítője az egyéb fűtési berendezéseknek). A kerámiaüveges ajtó teljes biztonságot nyújt. Alaptípusú tűztereinken kívül léteznek ívelt, trapéz, oldalüveges, és térbe állítható tűzterek is. A hagyományos fatüzelésű tűzterek mellett kínálunk gáz-, vízköpenyes- és elektromos tűztereket is. Az ajánlott kéményméret 20x20 cm.

Zöldhő

Zöldhő

VIESSMANN Kazánok A VIESSMANN cég terméklistája minden tekintetben kielégíti a jövő igényeit. Kitűnő megoldásokat kínál a kondenzációs techinka mellett (mely az energia- átalakítás leghatékonyabb formája) nap-, fa és talajhő hasznosítására is. A VIESSMANN termékek árát az euró árfolyam határozza meg, így a lenti árak tájékoztató jellegűek. SAUNIER DUVAL KAZÁNOK A gázkazán rendszerek kompaktak és könnyen szerelhetők. Elsők között szerezték meg az ISO 9001-es minősítést a gázkazángyártók körében. A cég által fejlesztett kazán működtetése egyszerű, felhasználóbarát, a kezelőszervek könnyen áttekinthetők. Minden általuk tervezett kazán külsejét letisztult formák, elegáns vonalvezetés jellemzi. A Saunier Duval kazán nem vásárolható közvetlenül a cégtől, hanem kereskedelmi hálózaton belül, mintegy 180 kereskedő kínálja, valamint szerelőkön, szakkiskereskedőkön és fűtéstechnikai nagykereskedőkön keresztül jutnak el a fogyasztókhoz. A Saunier Duval által forgalmazott összes termékből folyamatos és állandó a raktárkészlet, mivel közvetlenül a nemzetközi gyártóüzemeiből importálják a kazánokat. A teljes választék mellett a kazán alkatrészkészletük is jelentős, amely biztosítékot jelent bármiféle meghibásodás azonnali elhárítására. Mindenfajta kazán hivatalos jótállása egy év, ami akár három év is lehet, ha az üzemeltető karbantartási szerződést köt.

Tuti menü